Servicii de audit pentru confirmarea investițiilor în vederea obținerii dreptului de ședere

Serviciile noastre de audit sunt special concepute pentru migranții care doresc să-și legalizeze șederea și afacerea în Republica Moldova. Vă furnizăm întreaga asistență necesară, începând de la pregătirea documentelor și până la confirmarea investițiilor și crearea de locuri de muncă.

Pregătirea documentației și depunerea cererii

Auditorii noștri oferă o gamă completă de servicii legate de obținerea dreptului de ședere temporară. Vă garantăm că toate documentele vor fi în conformitate cu legislația Republicii Moldova, inclusiv partea (2) a articolului 32.

Confirmarea investițiilor și a creării de locuri de muncă

O parte importantă a procesului de obținere a dreptului de ședere temporară este confirmarea investițiilor și a creării de locuri de muncă. Auditorii noștri colaborează cu experți acreditați, asigurând precizia și fiabilitatea informațiilor furnizate. Oferim, de asemenea, rapoarte privind taxele și contribuțiile, care confirmă crearea de locuri de muncă.

Servicii specializate pentru manageri și specialiști

Vă ajutăm pe cei care ocupă poziții de conducere să obțină sau să prelungească dreptul de ședere temporară în Moldova. Echipa noastră garantează că toate procedurile vor fi efectuate în conformitate cu legea și cu cerințele necesare.

Alte servicii de audit pentru migranți

Compania Audit Data SRL oferă nu numai servicii de obținere a dreptului de ședere temporară, ci și o varietate de alte servicii de audit, inclusiv organizarea contabilității, recuperarea contabilității, automatizarea contabilității, planificarea fiscală și multe altele.

Optimizarea cheltuielilor de audit

Înțelegem că pentru migranți este important să economisiți bani pentru serviciile de audit. Prin urmare, oferim servicii de audit outsourcing care vă permit să vă concentrați asupra dezvoltării afacerii fără a vă face griji cu privire la aspectele de audit. Acest lucru este, de asemenea, mai economic în comparație cu menținerea unui departament de audit propriu.

Controlul modificărilor legislative

Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative, asigurându-vă fiabilitatea și siguranța în domeniul auditului.

Concluzie

Compania Audit Data SRL oferă servicii de audit cuprinzătoare pentru migranți, inclusiv pregătirea documentelor pentru dreptul de ședere temporară și multe alte servicii care contribuie la succesul dezvoltării afacerii dvs. Vă garantăm confidențialitate și precizie în munca noastră. Contactați-ne dacă căutați un partener de încredere pentru serviciile de audit pentru migranți. Suntem pregătiți să vă ajutăm să atingeți succesul financiar și prosperitatea afacerii dvs.!

help close