Servicii pentru migranți în Republica Moldova

Compania noastră se specializează în furnizarea serviciilor profesionale de contabilitate pentru migranții care doresc să-și legalizeze șederea și afacerea în Republica Moldova.

Pregătirea documentației și depunerea cererii

Contabilii noștri vă garantează corectitudinea completării documentelor și pregătirea cererilor pentru obținerea sau prelungirea dreptului de ședere temporară, în conformitate cu cerințele legale, inclusiv partea (2) a articolului 32.

Confirmarea investițiilor și a locurilor de muncă create

Colaborăm cu auditori acreditați pentru a verifica investițiile și locurile de muncă create, asigurând corectitudinea informațiilor și furnizând rapoarte necesare privind taxele și contribuțiile.

Servicii specializate pentru manageri și specialiști

Echipa noastră de contabili vă ajută și dacă dețineți funcții de conducere, asigurând respectarea tuturor cerințelor legale pentru obținerea sau prelungirea dreptului de ședere temporară.

Alte servicii de contabilitate pentru migranți

Compania Audit Data SRL oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, inclusiv organizarea contabilității, restaurarea acesteia, automatizarea contabilității și planificarea fiscală.

Optimizarea costurilor de contabilitate

Prin serviciile noastre de outsourcing contabil, puteți concentra eforturile pe dezvoltarea afacerii și economisi în comparație cu menținerea unui contabil intern.

Monitorizarea modificărilor legislative

Suntem mereu la curent cu ultimele modificări legislative, asigurând securitatea și fiabilitatea contabilității dvs.

Concluzie

Contactați Audit Data SRL dacă sunteți un migrant în căutarea unui partener de încredere pentru servicii de contabilitate. Vă garantăm confidențialitatea și acuratețea lucrului nostru, ajutându-vă să atingeți succesul financiar și prosperitatea în Republica Moldova.

help close