Contabilitatea pentru IT PARK Moldova

IT PARK Moldova este locul unde afacerea dvs. se întâlnește cu oportunitățile parcului informatic. Compania noastră, Audit Data SRL, se specializează în furnizarea serviciilor complete de contabilitate, gestionarea personalului și rambursarea TVA pentru rezidenții parcului.

Verificarea activităților principale

Administrația parcului stabilește indicatorii cheie care trebuie verificați de către companiile de audit. Contabilii noștri profesioniști asigură respectarea tuturor cerințelor și vă garantează că activitatea dvs. se conformează normelor și standardelor în vigoare.

Revocarea statutului de rezident al parcului

La inițiativa administrației parcului, statutul de rezident poate fi retras dacă, în urma verificărilor anuale efectuate de o companie de audit, se constată că nu mai îndepliniți cerințele de calificare prevăzute de lege. Noi vă asigurăm că statutul de rezident va fi menținut conform legii.

Rambursarea TVA

Unul dintre avantajele semnificative pentru companiile din domeniul IT este posibilitatea de a solicita rambursarea TVA din buget. Cu toate acestea, mulți manageri nu sunt conștienți de această oportunitate, iar verificările contabile pot ridica îngrijorări.

Cu echipa noastră de la Audit Data SRL, rambursarea TVA devine un proces ușor și fără griji. Noi ne ocupăm de toate etapele, începând cu pregătirea documentelor necesare și terminând cu verificarea fiscală. Dvs. veți primi doar notificarea de la bancă cu privire la virarea banilor în contul dvs.

Fidelitate și Profesionalism

Audit Data SRL este partenerul dvs. de încredere, garantând că afacerea dvs. va aduce doar rezultate pozitive, minimizând preocupările și riscurile inutile.

Încredințați-vă contabilitatea noastră și vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs., știind că toate aspectele fiscale și contabile sunt în mâini sigure.

help close